UI/UX Design

Oricare utilizator are cerinte specifice in relatie cu un produs si este firesc sa isi doreasca o noua experienta, mult imbunatatita, dupa ce a intrat in contact cu acesta. Serviciile unui designer UI/UX reprezinta solutia pentru aceste probleme.

Conceptele grafice UI/UX Design (User Interface/User Experience Design) au fost gandite pentru a proiecta un nou tip de relatie intre utilizator si produsul ales de acesta. Practic, un designer grafic UI/UX are capacitatea de a genera la nivel grafic un produs cu noi caracteristici si functionalitati sporite, orientate spre cerintele utilizatorului.

UI/UX Design inseamna acel tip de design centrat pe nevoile si asteptarile utilizatorilor unui produs sau serviciu, iar aplicabilitatea acestui concept este extrem de larga, fie ca ne dorim o interfata grafica mai prietenoasa pentru telefonul mobil sau pentru o pagina de internet. Scopul final al UI/UX Design-ului este de a concepe un tip de produs sau serviciu grafic functional, mai usor de utilizat, care sa ofere o experienta cat mai placuta si perfect adaptata dorintelor utilizatorului.

In prezent, UI/UX Design este considerat o forma avansata a designului grafic, un tip de comunicare plasata la nivel emotional, care foloseste intreaga gama de instrumente grafice si tipografice (culoare, fonturi, elemente de miscare etc.).

O creatie de tip UX Design urmareste sa obtina o reactie complexa si pozitiva din partea utilizatorului unui serviciu grafic, pentru ca, la final, interactiunea cu produsul sau serviciul respectiv sa constituie pentru utilizator o experienta agreabila si folositoare.

Hai să vorbim!

Discutați astăzi cu noi și începem să construim imaginea afacerii dvs.