Carti de vizita, Brosuri, Reviste

Creativitatea si experienta pentru realizarea machetelor publicitare, asigurand intreg procesul de la analiza proiect, concept creativ, prelucrare grafica, print. Adaptam permanent acest proces in beneficiul clientilor si partenerilor nostri. Proiectam o gama larga de tiparituri publicitare, printuri offset si printuri digitale, carti de vizita , foi cu antet , mape de prezentare , pliante , fluturasi, flyere, notes-uri, brosuri, afise, cataloage, plicuri, etichete, felicitari, invitatii, tipizate, sacose hartie, ambalaje carton, meniuri, bibliorafturi personalizate, bilete, vouchere, dar si imprimari pe suporturi speciale: CD-uri, obiecte promotionale. Materialele de reprezentare, fie ca sunt carti de vizita , flyere, mape , pliante , brosuri sau cataloage de prezentare promoveaza cu succes imaginea firmei, a produselor acesteia si aduce un aport important la cresterea potentialului de vanzari.

Carti de vizita, Brosuri, Reviste

Creativitatea si experienta pentru realizarea machetelor publicitare, asigurand intreg procesul de la analiza proiect, concept creativ, prelucrare grafica, print. Adaptam permanent acest proces in beneficiul clientilor si partenerilor nostri.

Proiectam o gama larga de tiparituri publicitare, printuri offset si printuri digitale, carti de vizita , foi cu antet , mape de prezentare , pliante , fluturasi, flyere, notes-uri, brosuri, afise, cataloage, plicuri, etichete, felicitari, invitatii, tipizate, sacose hartie, ambalaje carton, meniuri, bibliorafturi personalizate, bilete, vouchere, dar si imprimari pe suporturi speciale: CD-uri, obiecte promotionale.

Materialele de reprezentare, fie ca sunt carti de vizita , flyere, mape , pliante , brosuri sau cataloage de prezentare promoveaza cu succes imaginea firmei, a produselor acesteia si aduce un aport important la cresterea potentialului de vanzari.

Hai să vorbim!

Discutați astăzi cu noi și începem să construim imaginea afacerii dvs.